Velkommen til Bøflaten Camping - campingplassen for de veifarende turistene! Her er det nok plass enten du kommer med campingvogn, bobil eller med telt. Vi har både åpne gressletter og mer intime oaser mellom trærne, og god tilgang til strøm. Foreløpig har vi valgt å ikke ha oppmerkede plasser, da vi ønsker at våre gjester i størst mulig grad skal kunne velge seg sin egen favorittplass. Vi har 15 tradisjonelle campinghytter og 3 nye feriehus (2018). Hunder er velkommen i noen av campinghyttene, -avtale må gjøres på forhånd.

Bøflaten Camping er tilrettelagt for rullestolbrukere, da området er flatt og fint. For barna har vi en lekeplass med ballplass og mange lekeapparater. I tillegg har vi god plass for fri lek uten at dette vil forstyrre de andre gjestene.

Vi har et felleskjøkken med kokeplater og eget vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

I resepsjonen kan du få informasjon om omgivelsene og severdighetene i området. Resepsjonen inneholder også en liten butikk hvor vi tilbyr lokalt produserte håndverksarbeider, i tillegg til et basisutvalg av matvarer og snacks, iskrem og brus. Fiskesaker får du også kjøpt hos oss.

Hvis du føler for å tilberede maten ute eller foran teltet, har vi en flott gapahuk med bålpanne, der du kan grille et deilig måltid eller steke pinnebrød.

Campingplassen er åpen hele året, og er et godt utgangspunkt for turer. Her kan du ta en fin fottur, en langrennstur i flotte løyper, kjøre slalom på Tyin-Filefjell Skisenter, være med på hundekjøring, isklatring, kiting osv. Mulighetene er uendelige.

Vi tilbyr gratis fibernett@ med god kapasitet.

Booking

For booking kontakt oss på telefon eller e-post.

Informasjon

  • Tilrettelagt for funksjonshemmede
  • Gratis Internett
  • Egen Lekeplass