Vinterstengt for camping fra 22 september.

Valdres - i hjertet av Norge!

Midt mellom Oslo og Bergen ligger kommunen Vang i Valdres. 1.500 km2 og totalt ca 1.600 innbyggere betyr at det er god plass til alle.

Vang har mye å tilby for hele familien, ung og gammel. Med utsikt mot Jotunheimen nasjonalpark er Bøflaten Camping det perfekte utgangspunktet for opplevelser og avslapning.

Våre overnattingsalternativer omfatter alt fra det helt enkle - på luftmadrass i telt, via bobil eller campingvogn og tradisjonelle campinghytter til høystandard feriehus.

Booking

For booking kontakt oss på telefon eller e-post.

 
hytte2018-bøflaten

Feriehus


Feriehus.Nytt i år er våre store hytter med innlagt vann, åpen kjøkken og koselige stue, 2 soverom, toalett og dusj, og hems. Hyttene har plass til 6 personer med alle fasiliteter for en deilig ferie. Store vinduer gir flott utsikt over campingen, Vangsmjøsa og fjellene.
Bøflaten-telt

Telt


Telt. Å nyte ferien på Bøflaten Camping med enten telt, campingvogn eller bobil er en glede for hele familien. Fine steder langs vannet, litt mer privatliv mellom trærne, ditt eget bål i vannkanten, nyte naturen. Ingen faste plasser, du er velger fritt hvor du vil slå opp teltet.
 
overnatting_hytte

Hytte


Tradisjonell hytte. Vår tradisjonelle hytter har plass til 2 personer; en roms hytter med køyeseng, eller 4 personer; to roms hytter med en sovesofa og dobbeltseng eller køyeseng. Hyttene har en sittekrok, kjøleskap og en kokeplate. Hyttene har ingen innlagt vann og bruk vår nye sanitærhuset for dusj, toalett og vann. Sengetøy kan leies in kiosken.
Bøflaten-caravan

Caravan


Caravan. Å nyte ferien på Bøflaten Camping med enten telt, campingvogn eller bobil er en glede for hele familien. Fine steder langs vannet, litt mer privatliv mellom trærne, ditt eget bål langs vannet og nyte naturen. Ingen faste plassen, du er fritt til å velge hvor du vil stå. Resevere er ikke nødvendig når du har telt, campingvogn eller bobil.