Om oss
Vang kommune i Valdres har slagordet «Vilt og Vakkert». Bøflaten Camping ligger midt i hjertet av nettopp dette – Vilt og Vakkert! Her ved foten av Jotunheimen kan vi skilte med en fantastisk utsikt til fjellene og Vangsmjøsa.
Bøflaten Camping ble etablert i 1947. Dagens eiere er tredje generasjon i familien Bøe. Gjennom over 70 år har vi vært et anerkjent og preferert overnattingssted på "stamvegen" mellom øst og vest, og med vår unike geografiske plassering, en basecamp for alle typer turer i naturen, korte som lange, og fantastiske naturopplevelser i fjellet.
I 2017 besluttet vi å oppgradere campingplassen. Dette er et prosjekt hvor fase 1 ble gjennomført i 2018, og hvor det er ytterligere 2 faser planlagt. Fase 1 omfattet etablering av flere fasiliteter som ligger i bransjens øvre sjikt. Vi har etablert ett av camping-Norges beste sanitæranlegg. Vi har utvidet og oppgradert resepsjonen som legger godt til rette for den gode dialogen med kundene. Tre nye høystandard feriehus er også oppført i 2018. En topp moderne tømmestasjon for bobiler og campingvogner er på plass. Ved vannkanten er det bygget en lun friluftsstue med bålplass og nydelig utsikt over fjorden, perfekt for større og mindre uformelle samlinger.

.

Booking

For booking kontakt oss på telefon eller e-post.